Ecologisch en economisch verantwoorde pellets

Ook onze pellets uit Lochristi hebben niets te verbergen. Al bijna tien jaar biedt Groep Mouton deze ecologisch en economisch verantwoorde brandstof aan. Zelf produceren we geen pellets maar we werken wel sinds jaar en dag heel nauw samen met onze leveranciers. Op die manier bent u bij ons zeker van hoogkwalitatieve pellets.

Groen en ecologisch verantwoord

Pellets zijn op zich al een groene en ecologisch verantwoorde brandstof... Maar ook hier gaat Groep Mouton een stapje verder. We bieden zowel pellets aan in papieren als in plastic afbreekbare zakken. In dit licht is lokale productie ook van groot belang om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Onze producent situeert zich in België. Op deze manier bent u er als klant zeker van dat de pellets dichtbij huis geproduceerd werden en dus duurzaam zijn.

Naaldhout van hoge kwaliteit

Onze houtpellets zijn uitsluitend uit naaldhout geproduceerd en zijn ofwel DIN+ genormeerd. U kunt ze zelf bij ons komen afhalen, maar wij kunnen ze natuurlijk ook eenvoudig bij u afleveren. Het is ook mogelijk om de pellets in bigbags of losgestort te verkrijgen. Indien u beschikt over een vaste opslagtank kunnen we met een bulkwagen de silo bij u ter plaatse volblazen.

Voor de industriële verbrandingsketels beschikt Groep Mouton ook over industriële pellets, geblazen of in bigbag. Deze zijn ideaal voor industriële verbrandingsketels, ter vervanging van biomassa G30 of als strooisel voor dieren (bijvoorbeeld in paardenstallen).


Back to Top