Bosbeheer

Bosbeheer en -exploitatie

Groep Mouton beheert stukjes natuur in heel België: we onderhouden bossen van het Agentschap Natuur en Bos, bosgroepen, natuurorganisaties … en snoeien bomen in privétuinen. Onze houtoogst verwerken we opnieuw tot energiebron of bouwmateriaal.

Blader door onze producten >

Bomen vellen en snoeien

Groep Mouton verzorgt, plant, snoeit, velt … bomen en verwerkt ze tot brandhout, snippers, fakkels, briketten of planken. Ook wie een boom wil kopen of verkopen kan bij ons terecht.

Heb jij een boom die hoognodig moet worden gesnoeid? Helt hij over naar de buren? Of duwen zijn wortels het voetpad omhoog? Schakel dan ons ervaren team in. Samen maken we je tuin weer veilig en gezond.

Contacteer ons

Bermen en bossen onderhouden

Samen dragen we zorg voor de natuur. Bedrijven, organisaties en overheidsdiensten kunnen ons inschakelen voor het onderhoud van bomen langs de weg of ruimer bosgebied. Met duurzame methodes en efficiënte machines zorgen we ervoor dat bossen gezond blijven in België, Nederland en Frankrijk.

Onze boomverzorgers houden zich strikt aan de veiligheidsvoorschriften van Veiligheid Gezondheid en Milieu (kortweg VCM) en ze hebben elk een erkende bosexploitatiepas. We rooien enkel bomen met een kapvergunning van het Agentschap Natuur en Bos. Via het Boscompensatiefonds planten we bovendien een nieuwe boom aan voor elke boom die wordt geveld.

Is je bosgebied aan onderhoud toe?

Vraag een offerte aan