Pin Maritime 15-25 of 25-45 - 1 m³

  € 84,27

  Over het product

  Schors van pijnbomen uit gebieden rond de Middelandse Zee. Pin Maritime is de duurzaamste tuinschors: ze hoeft maar om de 5 à 8 jaar te worden aangevuld. De schors is schokdempend, absorberend en isolerend bij vriesweer. Ze wordt gebruikt als bodembedekker, om onkruid en uitdroging van de ondergrond te voorkomen. Dankzij de neutrale pH-waarde verzuurt Pin Maritime de bodem niet. Ook geschikt voor schanskorven.

  Extra informatie

  • Volume: 1 m³
  • Verpakking: bulk
  • Afmetingen: 15 à25 of 25 à 45 mm
  • Houtsoort: pijnboom

  Levering

  Deze houtsnippers kunnen afgehaald worden. Dit kan ook geleverd worden aan huis. Indien u een levering wenst van meer dan 6m³, gelieve contact op te nemen om de transportkost te berekenen.


  Groep Mouton: de specialist in duurzaam hout

  Groep Mouton uit Lochristi staat voor duurzaam natuurbeheer. De bomen die we rooien uit Belgische bossen of bermen herbestemmen we bij jou: we verwerken ze tot planken, snippers, pellets … of geven ze een nieuwe thuis in jouw tuin. Onze houtproducten worden verdeeld via de klein- en groothandel en online in onze webshop.

  Hoezo ‘duurzaam’? Als houtspecialist denken we vooruit. We kappen en snoeien om de natuur te beschermen, om wegen veilig te houden en hun bermen vrij. Voor elke boom die we neerhalen, planten we er een nieuwe aan.