Houtbriketten

Wil jij houtbriketten kopen? Die zijn goedkoper, handiger en compacter dan brandhout. De briketten van Groep Mouton worden in België geproduceerd van hardhoutzaagsel uit de meubel- en parketindustrie, zonder additieven. Dat maakt ze extra duurzaam en minder belastend voor het milieu.

Onze briketten hebben een hoge calorische waarde, van maar liefst 5,00 MWh/t, en een minimale asrest (0,3 %). Je kan ze bestellen in verpakkingen van 10 kg of per pallet van 960 kg.

Groep Mouton: de specialist in duurzaam hout

Groep Mouton uit Lochristi staat voor duurzaam natuurbeheer. De bomen die we rooien uit Belgische bossen of bermen herbestemmen we bij jou: we verwerken ze tot planken, snippers, pellets … of geven ze een nieuwe thuis in jouw tuin. Onze houtproducten worden verdeeld via de klein- en groothandel en online in onze webshop.

Hoezo ‘duurzaam’? Als houtspecialist denken we vooruit. We kappen en snoeien om de natuur te beschermen, om wegen veilig te houden en hun bermen vrij. Voor elke boom die we neerhalen, planten we er een nieuwe aan.